De verzorging van de man was niet altijd een onderwerp dat vaak werd besproken, maar dat is de afgelopen  jaren sterk veranderd. Tegenwoordig zijn ook mannen enthousiast om hun  persoonlijke  presentatie  te verbeteren, om  zich  goed te voelen en om extra zelfvertrouwen te krijgen. Salon Miranda presenteert daarom met trots haar nieuwe uitbreidingen van de Lycon waxproducten met de MANificolijn en after care speciaal voor hem! De MANifico wax en Pre- én  Post waxlotions hebben een frisse, ultiem mannelijke geur en de ingetogen sexiness van sandelhout!

No pain, only gain!
De mannelijke haargroei is vaak aanzienlijk dikker én sterker. Niet te vergeten zijn mannen vaak gevoeliger dan vrouwen als het gaat om waxen. Het is  daarom heel belangrijk om speciaal ontwikkelde producten van superieure kwaliteit  te gebruiken, speciaal voor de haargroei én huid van mannen. Hoewel de LYCON waxen een onovertroffen sterke grip op haren hebben, zijn ze  in  feite  extreem  zacht  en  irriteren of beschadigen ze de huid niet.
No pain, only gain gaat dus letterlijk op voor hem. Dus mannen, wat let je. Maak een afspraak en ervaar het zelf.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.