Mannen verzorging salon miranda spijkenisse

Mijn favoriete creme is…mannenverzorging van Peggy Sage.

Waarom? Omdat ik vind dat mannen hun huid ook goed moeten verzorgen en dit nog al eens vergeten of niet weten wat ze het beste kunnen gebruiken.
Peggy Sage heeft een klein assortiment verzorgingsproducten voor de man, dit omdat de man niet te veel wil gebruiken en van makkelijk houdt. En hoe makkelijk is het dat de dagcrème gelijk een oogcreme is, 2 in 1. Om de dagcreme nog beter zijn werk te laten doen gebruik je de reinigingsgel iedere dag en 1 keer per week de peelingel. Wat zo heerlijk is, althans dat vind ik is de mannelijke geur. Als ik na een gezichtsbehandeling bij een man deze producten gebruikt heb dan ruiken mijn handen zalig en volgens de mannen die de producten gebruiken voelen ze heerlijk aan. Om het geheel compleet te maken is er ook een scheergel en douchecreme.