Al weer een paar dagen in het nieuwe jaar en het lijkt net of dat het niet anders is als het oude jaar. Na even een weekje iets minder enthousiast met de zaak bezig te zijn geweest i.v.m. de maatregelen hebben we het oude jaar toch leuk afgesloten. Onder het genot van iets lekkers zijn er weer mooie en leuke foto’s gemaakt van behandelingen en hebben we (heel veel) gelachen. De meiden hebben de salons (alweer) een opfris verfbeurt gegeven en hebben we verschillende behandelingen uitgewerkt. Mooie kuurbehandelingen, anti-aging behandelingen, behandelingen voor de pigmentvlekken en … willen wij ons meer gaan richten op huidverbetering en cellulite behandelingen en Terezia start met de voetreflexmassage in februari. 

Zelf was mijn start dit nieuwe jaar een jaarplan maken en evalueren 2021. Welke nieuwe dingen wil ik voor de zaak en wat staat er op de agenda. Sowieso, 23 maart ons 35 jarig bestaan!!! en de verbouwing van het oude kantoor tot een behandelruimte.
Kortom ondanks de tegenslagen van de coronamaatregelen zijn wij enthousiast het nieuwe jaar ingegaan en zijn wij heel blij dat wij jullie weer allemaal mogen gaan behandelen en dat we met z’n allen een prachtig jaar ervan maken.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.