pigmentvlekken_Lumi_cc_booster decaar salon miranda spijkenisse

Een egale huidkleur, grove poriën en pigmentvlekken verminderen, en een stralende huid? Gebruik dan de producten van de Illuminating Line. Deze werkt effectief en krachtig bij het verminderen en tegengaan van pigmentvlekken en verkleuringen. Nu zelfs nóg krachtiger omdat er aminozuren zijn toegevoegd.

Aminozuren zijn onmisbaar voor een gezonde huid. Het zijn de bouwstenen van peptiden en eiwitten. Elk aminozuur vervult specifieke functies bij het verzorgen van de huid, zoals de helderheid en hydratatie. In de Illuminating Line zijn er zorgvuldige aminozuren geselecteerd die als antioxidanten werken en de huid daarnaast ook helpen om de productie van melanine en hyperpigmentatie te stoppen. Boosters en serums zijn krachtige werkstof ‘bommetjes’ die we inzetten voor nog beter resultaat.

Welke boosters en serums zijn er:

Het Pigment Booster Complex helpt het verschijnen van donkere vlekjes te verminderen en een gepigmenteerde huid te egaliseren.

DOELEN:
– Pigmentvlekken worden verminderd en voorkomen.
– Elasticiteit wordt verbeterd.
– Verkleuringen nemen af.

De Lumi CC Booster is een hoogwaardige booster die bevat o.a. Arbutine. Deze werkstof helpt donkere vlekjes en verkleuringen  te vervagen en heeft een egaliserend en normaliserend effect op de huid. Deze multifunctionele en hydraterende CC-booster met niacinamide en hyaluronzuur is speciaal ontworpen voor het verkrijgen van een egale teint. Daarnaast beschikt het over indrukwekkende huidverjongende eigenschappen.

Het Lumi drops serum bevat een snelwerkende formule die de celvernieuwing ondersteunt voor een gladde huid. Een belangrijke werkstof van het serum is Eclipta Prostrata-extract, die de doffe huid zichtbaar doet herleven en stralen.

DOELEN:
– Vermindert de melanineproductie.
– Verhoogt de collageenaanmaak.
– Egaliseer de teint.

HOE TE GEBRUIKEN:
Breng een aantal druppeltjes aan direct op het te behandelen gebied. Masseer zachtjes in de huid. Herhaal deze stap zowel ’s ochtends als ’s avonds. Voor het maximale resultaat is het aan te raden een booster te combineren met de Lumi Drops Serum. De booster wordt dan ’s nachts aangebracht en het serum overdag. Als 24H creme kan je het bestede dream glow cream gebruiken, deze verheldert de huid zichtbaar. 

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.