kerststraditie

Vandaag was ik van plan om thuis mijn kerstboom op te zetten, dit jaar gekozen voor poeder roze. Normaal doe ik niet aan kleur veranderingen, maar ik heb zo’n leuke slinger gekocht met roze balletjes erin dus vandaar. Vroeger ging ik altijd samen met mijn vader en mijn ‘grote’ broer een kerstboom kopen bij het stalletje op de hoek. Vaste traditie en daarna ook nog een kerstbal uitkiezen met als gevolg dat wij een bont gekleurde kerstboom hadden.
Een echte kerstboom heb ik al een paar jaar niet meer en dit jaar was ik toe aan een nieuwe kunstboom. Niet bij het stalletje op de hoek, maar online, wel zo makkelijk. Niet sjouwen, maar bezorgd aan de deur. Eentje van 1,85 cm dan kan ik er toch nog bij voor de piek hahaha, maar wat een teleurstelling, hij is niet bezorgd terwijl de ballen die ik tegelijkertijd erbij gekocht heb wel bezorgd zijn dus mijn plan om hem vandaag op te tuigen ging niet door, zo jammer !!! Wat dan? Een kerstfilm kijken? Nee, heerlijke kerstmuziek op gezet en ….aan de webshop gewerkt. Wat?!?!? Ja, want dat is wat ik ook graag doe en er zijn zoveel leuke en mooie nieuwe producten. Nieuwsgierig welke? Neem dan eens een kijkje en het product van de maand is t/m 31 december in de aanbieding.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.