keuze stress salon miranda spijkenisse

Keuze stress….

Met de vakanties en het mooie weer willen wij (de vrouwen)natuurlijk onze nagels in mooie kleuren laten zien. En dat kan natuurlijk…zowel de nagels van de handen als van de voeten. Vandaag was er een klant die al jaren komt en iedere zomer haar teennagels in een mooi gellak kleurtje wilt alleen welk kleurtje?!?!

De ring met alle kleurtjes werd er bij gepakt en toen kwam het; ‘ik kan niet kiezen, het zijn er zoveel’. Ik zei hoeveel zijn het er dan? Dus ging zij aan de tel en wat blijkt, momenteel hebben wij 53 verschillende kleurtjes waaruit je kan kiezen. Voor haar heeft ze gekozen een kleur die zij normaal nooit neemt en wat was het mooi en leuk om te zien hoe blij iemand hiervan kan worden.

Wil jij nu ook eens mooi gelakte nagels? Boek dan een afspraak voor gellak voeten of gellak handen en bij een pedicurebehandeling kan je ook kiezen voor gellak (wel van te voren even aangeven i.v.m. de te boeken tijd). Maar we waarschuwen jullie…het is wel moeilijk kiezen welke kleur.

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.