blog salon miranda spijkenisse

Een zonnige zondagochtend heerlijk in de tuin zittend aan een kopje koffie kijk ik naar mijn vijver en zie daar 1 waterlelie(lotusbloem) prachtig mooi in het zonlicht staan. Toen ik dichterbij kwam zat daarop een libelle heerlijk te genieten van het zonnetje.

Nu moeten jullie weten dat deze twee symbolen het meest bij mij passen en als rode draad in mijn leven lopen. Beide staan ze o.a. voor zuiverheid, een prachtige eigenschap waar ik veel waarde aan hecht. Geen oordeel over mensen of situaties, ook niet als je in een situatie komt te zitten waarvan je het overzicht niet kan zien.

De waterlelie (lotusbloem) staat ook voor leven/groei vanuit de modderige diepte naar de oppervlakte om open te gaan naar het licht.
De groei die de salon mee maakt is enorm en ik verbaas mij er dan ook weleens over hoe komt dit toch? Zijn er ineens heel veel mensen die naar een pedicure/schoonheidsspecialiste willen of zijn er zoveel collega bedrijven gestopt het afgelopen jaar?

De libelle staat o.a. voor kracht en verandering. Als ondernemer is het constant schakelen en alle ballen hoog houden, wat natuurlijk niet altijd meevalt, maar dat is nu eenmaal het ondernemerschap. Verandering in de agenda(aanpassen) door ziekte en vakantie onder het personeel en opnieuw schakelen. Het valt niet mee om dan soms weer klanten te moeten bellen om de afspraak te veranderen, want deze rekenen er ook op.

Gelukkig heb je dan mensen om je heen die je de spiegel voor houden of die tegen je zeggen; ‘we hebben voor hetere vuren gestaan hier slaan wij ons er ook wel doorheen’. Daar zit de kracht dus in.

Lieve klanten door dit alles kan het zijn dat je wat langer moet wachten voordat je geholpen wordt, antwoord krijgt op je mailtje, voicemail of WhatsApp berichtje, maar we doen ons uiterste best om je zo snel mogelijk te helpen.

Liefs Miranda xxx

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.