Cellulite, welke vrouw heeft er geen last van. Ik in ieder geval wel. Daarom ben ik begonnen aan de cellulite/cuppingmassage en neem jullie mee in mijn reis.
Ik ben nu drie weken bezig. Dat houdt in iedere week, acht weken lang een cuppingmassage bij Sharon van ongeveer 45 minuten.
Eerlijk…de 1e keer is niet echt prettig zelf op sommige plaatsen pijnlijk, maar ieder week voelt het steeds beter. Ik durf nu te zeggen dat het zelfs prettig is.

Wel zal jezelf er thuis ook iets voor moeten doen voor het beste en snelste resultaat. Twee tot drie keer per week een massage uitvoeren met speciale ‘cellulite be gone’ olie en de bellabaci cups is wat ik als huiswerk mee kreeg. De cups zijn speciaal ontworpen van hoogwaardige medicinale siliconen en bij bij ons verkrijgbaar net zoals de olie. Je hebt een zachte en harde cup. Deze gebruik je alle twee iedere keer. Eerst de zachte cup daarna de harde cup. Het viel de 1e keer niet mee om het bij mijzelf te doen, want je staat er onhandig voor, je handen zijn glad van de olie en het doet best wel ‘pijn’, maar ook dit verbeterd naar mate je het vaker doet.
Om het resultaat te zien hebben wij foto’s gemaakt voordat we begonnen en maken we halverwege en na acht behandeling opnieuw foto’s. Natuurlijk deel ik graag met jullie deze foto’s zodat jullie kunnen zien dat als je consequent bent en de tijd voor jezelf neemt dat het echt werkt.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie