lente 2021 salon miranda spijkenisse

Het lenteweer kan net zo wisselend zijn als de winter, heen en weer gaande van mooie zonnige dagen tot harde stortbuien met waaiende wind. Op die zonnige dagen wil je zoveel mogelijk buiten zijn, maar meer buiten betekent meer UV-blootstelling. Dit kan met name schadelijk zijn voor je huid als je nog niet helemaal uit de gewoonte bent elk stukje blootgestelde huid te bedekken om de kou buiten te houden.
Schommelingen in lentetemperaturen kunnen ook tot problemen leiden. Als de zon schijnt en je merkt dat je geniet van het warme weer, kun je de kans grijpen om eindelijk naar buiten te gaan en te gaan hardlopen of wandelen. Actiever zijn betekent vaak meer zweet dan je lichaam de afgelopen maanden gewend is en dat kan leiden tot verstopte poriën en puistjes. De combinatie van meer lichaamsbeweging, meer zweten en verhoogde luchtvochtigheid kan ook de olieproductie van je huid verhogen, wat deze en andere bestaande huidproblemen nog kan verergeren.

Het behouden van een heldere en stralende huid heeft alles te maken met consistentie. Het gebruik van de juiste producten voor je huidtype en het volgen van een huidverzorgingsroutine is de beste manier. Hier zijn enkele Decaar-producten die je thuis kunt gebruiken om jouw huid voor te bereiden op de lente en om deze tot ver in de zomer te laten stralen:

Zuiverende reinigingsgel – Een milde reiniger voor een vette geïrriteerde huid met verstopte poriën of tekenen van acne. Verwijdert vuil, vervuiling en make-up waardoor elk huidtype fris, zacht en comfortabel aanvoelt.

Elixir Serum – Herstel je huid tegen de schadelijke effecten van de winter met dit voedzame serum. Het versterkt de effecten van uw dagelijkse vochtinbrengende crème om de huid te voeden en regenereren, en verzacht tegelijkertijd het verschijnen van fijne lijntjes en rimpels.

Oxygen Gel – Bescherm jouw huid tegen het veranderende weer en seizoensgebonden allergieën met dit beschermende concentraat. Dit product versterkt de effecten van jouw dagelijkse vochtinbrengende crème, verbetert de weerstand van jouw huid tegen externe agressors (zoals vervuiling) en versterkt de natuurlijke beschermende barrière.

Oxygen Hydro 24hr – Deze gemakkelijk opneembare crème met lichte textuur garandeert het herstel van de hydrobalans van de huid en een intense cellulaire revitalisatie.

Energizing Eye Cream – Deze regenererende cremé herstelt schade aan alle huidtypen, revitaliseert en remineraliseert de huid om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Dit vitamine-bevattende elixer, dat een intensieve hydraterende werking biedt, verbetert de microcirculatie en biedt een effectieve oplossing tegen wallen en andere tekenen van veroudering en vermoeidheid rond de ogen.

Oxygen cream SPF 30 – Salon Miranda – Spijkenisse – Beschermt jouw huid voordat je de zon in gaat met SPF 30, een breedspectrum zonnebrandcrème met een gemiddeld spectrum voor alle huidtypes. Dit product is geschikt voor zowel gezicht als lichaam en filtert schadelijke UVA- en UVB-stralen met het extra voordeel van krachtige hydraterende en voedende ingrediënten.

 

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.