lichaamsmassage spijkenisse salon miranda
Het is bij ons de laatste tijd erg druk en daarom vaak geen plekje vrij voor een lichaamsmassage. Maar daar gaat verandering in komen, want vanaf 14 augustus komt Annika ons team versterken. Zij is zelfstandige masseuse en komt ons team ondersteunen.

Lichaamsmassage is een eeuwenoude techniek die wordt gebruikt om spanning in het lichaam te verminderen en een gevoel van ontspanning en welzijn te bevorderen. Het is een prachtige manier om te ontsnappen aan de dagelijkse stress en jezelf een moment van rust en verwennerij te gunnen. Een van de grootste voordelen van lichaamsmassage is stressvermindering. Door de zachte aanrakingen en kneedtechnieken wordt de bloedcirculatie geactiveerd en spierknopen losgemaakt. Dit helpt om de spanning en stress in het lichaam te verminderen. Bovendien verhoogt massage de afgifte van endorfine, het zogenaamde “gelukshormoon”, dat een gevoel van ontspanning en welzijn bevorderd.

Je kunt bij Annika terecht voor een totale massage van 1 uur op:

  • maandag van 10.00 uur tot 13.00 uur
  • dinsdag van 09.00 uur tot 12.00 uur
  • donderdag van 18.00 uur tot 20.30 uur

Een afspraak maken kan zowel telefonisch als online. Ziet zij jullie binnenkort?

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie
Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.