bindweefselmassage salon miranda spijkenisse

Op 10 maart gaan Amy en Sharon de masterclass bindweefselmassage volgen. Zij zullen enkele van de meest innovatieve en effectieve grepen leren die speciaals zijn ontwikkeld door ‘dé Bindweefsel Koningin van Nederland’ Agnieszka Kadula.

Tijdens deze intensieve training zullen zij het volgende leren:
De nieuwste grepen:
De meest geavanceerde en doeltreffende bindweefselmassagegrepen, speciaal ontworpen om hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en om jullie nog beter te helpen.
Nog nooit vertoonde Gua Sha-massagetechnieken:
Ontdek een unieke benadering van Gua Sha-massage die je nog nooit eerder hebt gezien. Deze technieken zullen de resultaten van de behandelingen verbeteren en een diepere ontspanning bieden.
Speciale gezichtscupping:
Ze leren hoe ze op een speciale manier gezichtscupping kunnen toepassen om de huid te verjongen, de bloedsomloop te verbeteren en je een jeugdige uitstraling te geven.
Face taping:
Face taping, een innovatieve methode om de spieren te ondersteunen en de huid te verstevigen voor een frissere uitstraling.
Kortom een geweldige uitdaging voor hun en een verdieping op de bindweefselmassage zoals we hem nu kennen.

Maak nu alvast een afspraak, want heel veel mensen willen kennis maken met de technieken die ook de bekende Nederlanders bij Agnieszka laten doen. Je start altijd met een kuur van 8 keer, iedere week een half uurtje. Na een kuur is het aan te raden om deze behandeling 1 keer in de 4/6 weken de blijven doen om zo het resultaat wat je behaald hebt en vaak nog meer te behouden. 

Tip: koop een strippenkaart van 5 ritten en dan krijg 20,00 voordeel.

‘Gezond bindweefsel speelt een cruciale rol in het behoud van een stralende, jeugdige huid’.

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.