Wie kent haar nog? Mien Dobbelsteen van de serie ‘Zeg eens AA’, met haar bekende uitspraak: “Met de assistente van dokter van de Ploegggggggg!!!!”
Zo voel ik mij ook op de thuiswerk dagen. Deze dagen staat de telefoon van de salon doorgeschakeld naar mij en hij blijft gaan. Het begint ’s morgens vroeg al als ik net onder de douche vandaan kom en houdt niet op. Het drukste moment is tussen de middag, want dan zijn de meeste klanten met lunchpauze en bellen ons dan.

Ik vind het natuurlijk heel fijn dat klanten zoveel bellen en dat ik hun snel te woord kan staan en hoe vaker te telefoon gaat hoe fijner ik het vindt, maar soms wil ik wel eens het zelfde roepen als Mien Dobbelsteen: “Met de assistente van Salon Mirandaaaaaa!!!!”.

Lieve klanten gewoon lekker blijven bellen, alleen als u geen contact krijgt dan weet u dat dit komt omdat hij doorgeschakeld is en hij wordt niet door het antwoordapparaat over genomen, want dat heb ik niet. Natuurlijk kan je als je ons niet kan bereiken ook een email sturen deze worden iedere dag gelezen en beantwoord.

Fijne en mooie dag.
Liefs Miranda.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.