once heel balm resultaat salon miranda spijkenisse

Oh wat gaat hij hard, onze nieuwe voeten crème voor droge voeten. Van de week kreeg ik de vraag wat is er nu zo anders aan deze crème dan aan de andere crèmes? Wel het hoofdbestandsdeel is Ureum. Ureum wordt al sinds 1940 in cosmetische crèmes gebruikt, echt een gouwe ouwe dus!. Het ingrediënt is zo bijzonder omdat het vocht vasthoudt in de huid. Ureum is 1 van de zogenaamde ‘natural moisterizing factors’, het zorgt ervoor dat de huid optimaal gehydrateerd wordt. Ook zorgt ureum voor het verdwijnen van overtollige huidschilfers. Ureum is dus een heel goed ingrediënt om de huid weer zacht en soepel te laten aanvoelen.

Maar natuurlijk is het eerst zien en dan geloven en hoe komt het dat we deze crème nooit eerder hadden. Wel dat is eigenlijk per ongeluk ontdekt door mij. Ik had deze crème gekregen van een podotherapeut als cadeautje voor de samenwerking. Ik dacht, leuk maar wat heb ik daar aan, we hebben goede crèmes. Dus legde ik het in de la thuis.
Op een gegeven moment was mijn voeten crème op en ik had geen voorraad (oeps foutje) en dus dacht ik laat ik de crème gebruiken die ik gehad heb. In het begin dacht ik dat het een soort peeling crème was, maar ik hoefde het niet af te wassen. Raar, dacht ik nog. Zoals een goede pedicure beaamt netjes iedere dag mijn voeten in gesmeerd en wat schets mijn verbazing, mijn hielen waren nog nooit zo mooi glad geweest en ook de toppen van mijn tenen. Ik liet het vol ongeloof aan de meiden op de zaak zien zonder dat ik hier iets verteld had over de crème en hun zeiden; “Miran wat heb je gedaan, zo mooi hebben ze er nog nooit uitgezien”.  Hun verteld over de crème en ja toen hadden we zoiets dat moeten we in de salon hebben voor onze klanten. Jammer genoeg heb ik geen foto van mijn voeten voordat ik de crème ging gebruiken omdat ik niet met die intensie hem ging gebruiken. Wij zouden het heel leuk vinden als jullie wel foto’s van te voren maken en dan na een paar weken opnieuw, want zo kunnen we laten zien aan andere mensen van, kijk het werkt echt!

Bestel hem makkelijk in onze webshop. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.