for your eyes only

Oogverzorging is een ‘must’, omdat de huid rondom onze ogen een andere structuur heeft dan de rest van onze gezichtshuid. En daarom speciale verzorging en aandacht vraagt!

Verschilpunten zijn:

  • In de huid rondom de ogen (oogcontour) bevindt zich slechts een uiterst dunne laag onderhuids bindweefsel. De huid is hier buitengewoon dun (het is het meest dunne huidgedeelte van het gehele huidoppervlak).
  • De oogcontour bevat minder talgkliertjes waardoor de hydrolipiden-film veel minder bescherming biedt. De huid moet geholpen worden om soepel en gehydrateerd te blijven.

Het belang van dagelijkse oogverzorging met de juiste oogverzorgingsproducten (hydraterend, beschermend, soepel-houdend) moge duidelijk zijn. Ieder huidtype heeft oogverzorging nodig, niet zo af en toe, maar iedere dag, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen! Vanaf je 25e jaar kan de kwetsbare huid rondom je ogen al ‘helpende handjes’ gebruiken.

Hoe verzorg je de oogcontour?

Omdat de huid rondom de ogen zo delicaat is moet je voorzichtig te werk gaan bij het aanbrengen van je oogproduct en ervoor zorgen dat geen huidverschuivingen plaatsvinden. Klopt de crème zachtjes in met je ringvinger en alleen aan de onderzijde en op de kraaienpootjes. Hou er rekening mee dat de crème kan gaan ‘lopen’, waardoor het uiteindelijk komt het product toch dichter bij je ogen komt. Dit doe je zowel ’s morgens als ’s avonds.

In de oogcreme giftset zit er een fantastische massage tool specifiek voor het gebied rondom de ogen. De perfecte combinatie met de oogcrème ! Let wel dit is alleen te verkrijgen in de gifsset en dit is een limited edition, dus op is op.

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.