lockdown salon miranda spijkenisse

Het is toch wat, weer dicht met de salon en dat in de drukste tijd van het jaar. Natuurlijk begrijpen wij het echt wel, maar dat neemt niet weg dat het ‘pijn’ doet. Opnieuw alle klanten bellen die t/m 19 januari een afspraak hebben staan en uitleggen hoe het verder gaat. Dit vergt veel, heel veel energie, maar gelukkig begrijpt bijna iedereen onze situatie en krijgen we positieve berichtjes, mailtjes en…….chocolade en zelf gebakken cake. Jummie daar houden wij wel van en dat mag ook gewoon doorgaan hoor lieve klanten ook als we weer open gaan.

De bedoeling is dat zodra wij weten wanneer we open mogen wij iedereen weer gaan bellen in volgorde van afspraken om een nieuwe afspraak te maken voor hun behandeling.

Gelukkig mogen we wel de diabetes klanten behandelen mits zij onder behandeling van een podotherapeut zijn. Het geluk is dat deze klanten niet hoeven te wachten, want geloof mij dit heeft vorige keer hele grote gevolgen gehad voor sommige klanten en hun voeten.

Maar wat doen wij nu zoal meer….wij zijn weer aan het verven in de salons. 1 muur krijgt een kleurtje en de andere muren worden weer opgefrist. De keuken wordt gereorganiseerd, beter ingedeeld zodat we meer ruimte hebben. Ook de nieuwe bedrijfskleding krijgt daar een mooi plekje. Zoals ieder jaar balansen wij en nu kunnen wij (omdat er geen klanten zijn)heerlijk alles uit de salons halen, opruimen en weggooien met de top 2000 volume hard aan en tellen maar. En waar we heel blij mee zijn is dat er een nieuwe vloer komt. Dit stond al heel lang op ons verlanglijstje. Kortom als we open zijn ontvangen wij jullie weer allemaal in een totaal vernieuwde en opgeruimde salon waar we weer heerlijk jullie mogen behandelen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie