blog opruimen salon miranda spijkenisse
Op verschillende manieren kan je opruimen. Je huis, auto, tuin en dat geeft een heerlijk schoon en opgeruimd gevoel. Ook kan je je pc, telefoon of tabblad ‘opruimen’. Je inbox leeg maken met overbodige mails of je contacten in je telefoon of social media opschonen. Maar hoe maak je nu je hoofd leeg? Dat is iets wat voor heel veel ‘moeilijk’ is zeker in deze tijden. De 1 gaat een wandeling maken, een ander heeft genoeg aan een goed boek of andere hobby. Weer een ander doet yoga of mediteert.
De afgelopen dagen liep ik zelf met een hoofd vol en een onrustig gevoel. Niet goed slapen, lees nauwelijks slapen dus was het hoog tijd dat ook ik ging ‘opruimen’. Allereerst de kerstspullen opgeborgen, maar dan kom je op de zolder en dat is een grote zooi dus dan maar beginnen met de zolder opruimen. En daar staat toch veel 🤪ongelofelijk. Spullen die wij niet meer nodig aan mensen of dierenasiel geven, want geven is mooi en fijn. Ook in de salon zijn we flink aan het opruimen. Om te beginnen met ook hier de zolder. Een zolder? hoor ik jullie vragen. Ja zeker, wij hebben een zolder. Niet groot (ik kan er als een van de weinige net staan)maar het is voldoende om troep op te gooien. Natuurlijk moesten wij ook nog balansen en het fijne daarvan is dat er dan ook heel veel opgeruimd wordt en heel veel producten die uit het assortiment gaan in de sale zijn. Neem eens een kijkje zou ik zeggen, want op is op.
 
Ook mijn mailbox nagekeken en ik heb er meer dan 1 dus dat was wel een klusje. Archiveren waarvan je denkt dat is belangrijk en de rest in de prullenbak.
En dan blijft over mijn hoofd. Gedachten zijn je grootste valkuil, zeker als ze met je aan de haal gaan. Gisteren een heel goed gesprek gehad met iemand die mij dierbaar is en daar werd mij een spiegel voorgehouden en een ‘schop’ onder mijn kont gegeven wat resulteerde in dat ik een mindfulness boek heb gepakt, meditatie muziek in mijn oren gedaan en rust. Slapen is nog steeds niet goed, maar mijn hoofd doet niet meer ‘pijn’.
Na een heerlijke ochtendwandeling met de hondjes besloten om verder te gaan met opruimen en aan 1 van mijn dromen verder te gaan, mijn boek schrijven.
 
Leef nu, kijk niet achterom en helemaal niet in de toekomst, want dat heb je niet in de hand. Zorg goed voor jezelf en vergeet de ander niet ❤

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.