Vandaag is mijn woord ‘positief’. Waarom? Nu vanaf het moment dat ik wakker ben zie ik overal op facebook, Instagram, mail, posten van mijn vrienden en bedrijven dit woord verschijnen. Toeval bestaat niet zegt men…
1 van de posten is van het NOS, wat als kop heeft; ‘kabinet wil van ‘wat kan niet’ naar wat kan wel’ kappers en schoonheidsspecialisten op kort termijn weer open laten gaan.
Hoe positief is dat? Geweldig toch… Morgenavond horen wij in de persconferentie of dat het daadwerkelijk gaat gebeuren en onder welke voorwaarden. Op de zaak zijn we al druk bezig met het bedenken van de 1,5 meter afstand. Natuurlijk kan dit niet tijdens de behandelingen, maar wel bij binnenkomst en wachten. Zodra wij groen licht hebben gaan wij aan de slag, wordt iedereen die op de terugbellijst staat gebeld voor hun afspraak en kunt u zelf ook weer bellen voor een afspraak.

Positief ben ik en dat is wat mij al meerdere keren gezegd is door mijn lieve mensen om mij heen…dus ik volg mijn hart en geniet van alles om mij heen en het leven.

2 Reacties

  1. Wat goed,Miranda.
    Wij kijken uit naar onze behandeling.
    Jan en Marijke.

    Antwoord
    • Dank je wel Marijke en Jan, wij zien jullie ook weer graag voor jullie volgende behandeling komen.

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.