reinigen met water salon miranda spijkenisse
Reinigen met water wel of niet?
 
Helaas is het niet zo makkelijk. Met water alleen kun je je huid wel verfrissen maar niet goed reinigen. Met een gezichtsreiniging verdwijnt het vettige laagje en zal je huid echt schoon zijn! Zonder gezichtsreiniging zal het vettige laagje op je huid blijven liggen waardoor de kans ook groter wordt op onzuiverheden.
Maar welke reinigingsproduct kun je het beste gebruiken? 
▪️ Mousse of foam: Dit heeft een hydraterende en verzachtende werking. Het reinigt de huid erg goed en geeft een fris gevoel.
▪️ Renigingsmelk of cleansing milk: Hele zachte reiniging, droogt niet uit en is geschikt voor een gevoelige huid.
▪️ Reinigingsgel: Zuivert de poriën, verwijdert onzuiverheden en maakt de vette en onzuivere huid zacht en schoon.
▪️ Reinigingsolie: Dit is speciaal geschikt voor de droge en gevoelige huid. de etherische oliën voeden je huid en laten deze weer zacht aanvoelen.
Heb jij vragen over je huidige gezichtsroutine? Of wil jij graag je routine herzien? Schroom dan niet om een berichtje te sturen of kom gezellig langs in de winkel.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.