Schimmelnagels behandelen

door | feb 5, 2020

Schimmelnagels behandelen

In sommige situaties kunnen wij schimmelnagels behandelen. Schimmelnagels (kalknagels in de volksmond)kunt u herkennen aan een bruine of gele verkleuring die ontstaat aan de zijkanten van uw nagel. Meestal begint het bij de nagel van de grote of kleine teen. Houd er rekening mee dat het behandelen van schimmelnagels 9 tot 12 maanden kan duren en u thuis dagelijks de nagel moet behandelen.

schimmelnagels tea tree olie salon miranda spijkenisse

Schimmelnagel behandelen

Een schimmelnagel geneest vrijwel nooit vanzelf. Is de nagel door schimmel geïnfecteerd, dan kan de infectie zich langzaam uitbreiden. Met als mogelijk gevolg dat alle nagels van uw tenen worden aangetast.

De pedicure of medisch pedicure kan uw verdikte nagels dunner frezen, waardoor alle aangetaste delen worden verwijderd. Thuis behandeld u uw nagels met een lokaal anti-schimmelmiddel en ook uw schoenen hebben een behandeling nodig, in de vorm van een spray of poeder met schimmeldodende bestanddelen. Ook kunt u d.m.v. speciale gel een nagelcorrectie laten doen door ons. Zo heeft u toch mooie nagels en kunt u met een gerust hart uw teennagels laten zien.

schimmelnagel correctie salon miranda spijkenisse