Schimmelnagels behandelen

In sommige situaties kunnen wij schimmelnagels behandelen. Schimmelnagels (kalknagels in de volksmond)kunt u herkennen aan een bruine of gele verkleuring die ontstaat aan de zijkanten van uw nagel. Meestal begint het bij de nagel van de grote of kleine teen. Houd er rekening mee dat het behandelen van schimmelnagels 9 tot 12 maanden kan duren en u thuis dagelijks de nagel moet behandelen.

schimmelnagels tea tree olie salon miranda spijkenisse

Schimmelnagel behandelen

Een schimmelnagel geneest vrijwel nooit vanzelf. Is de nagel door schimmel geïnfecteerd, dan kan de infectie zich langzaam uitbreidend en soms ook op en/of tussen de tenen. Met als mogelijk gevolg dat alle nagels van uw tenen worden aangetast. Als verzorging raden wij dan ook aan, buiten de behandeling van de nagels de huid van de voeten de dermatonics soothing foot cream.

De pedicure of medisch pedicure kan uw verdikte nagels dunner frezen, waardoor alle aangetaste delen worden verwijderd. Thuis behandeld u uw nagels met 100% tea tree olie en ook uw schoenen hebben een behandeling nodig, in de vorm van schoen en sok preventief met schimmeldodende bestanddelen. Ook kunt u d.m.v. speciale gel een nagelcorrectie laten doen door ons. Zo heeft u toch mooie nagels en kunt u met een gerust hart uw teennagels laten zien. Lees ook eens het ingezonden stuk van een zeer tevreden klant van ons.

schimmelnagel correctie salon miranda spijkenisse