marc inbane tanning salon miranda spijkenisse

Nu we de zon een stuk minder zien, brengen we de zon maar naar huis… d.m.v. self tanning in een spray en drops! Maar hoelang blijft zo’n zelfbruiner zitten? Dit is afhankelijk van het product, jouw huidtype en hoe je je huid verzorgt. Het is aan te raden om vooraf je huid goed te reinigen en te scrubben. Hierdoor verwijder je meeste de dode huidcellen voordat de zelfbruiner is aangebracht. Daarnaast is het belangrijk dat je voldoende drinkt, je huid hydrateert en niet te heet gaat douchen. Zo zorg je ervoor dat je langdurig kunt genieten van je zomerse tan met de producten van Marc Inbane. Een goede zelfbruiner blijft op deze manier tussen de 5 dagen en een week zitten.

Lees hieronder welke producten Marc Inbane hiervoor ontwikkeld heeft en hoe je deze aanbrengt voor het beste en optimale tanning resultaat!

1. Zelfbruiner spray: Natural Tanning Spray

Met de Natural Tanning Spray wordt bruin zonder zon een makkie. De Award-winning spray is eenvoudig zelf aan te brengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijk en egaal gebruinde huid. Het luxe product is verrijkt met natuurlijke, voedende en authentieke ingrediënten, waaronder Aloë Vera en Ginkgo. De spray is ontwikkeld voor alle huidtypen én huidtinten, droogt snel, is aan te brengen over make-up en geeft geen vlekken of strepen. De Natural Tanning Spray wordt aanbevolen en dagelijks gebruikt door toonaangevende kappers, huidspecialisten en visagisten. Om kennis te maken met MarcInbane en selftanning of mee te nemen is er ook een mini spray; de natural tanning spray le petit.

Tanning spray van MARC INBANE

Gebruik MARC INBANE Tanning Spray

  • Spray ongeveer 30 cm van de huid vandaan of breng de tanning spray aan op de handige MARC INBANE tools, zoals onze zelfbruiner handschoen en/of onze Tanning Brush voor het egaliseren van de spray
  • Spray gelijkmatig en in zeer snelle, korte (zwaai) bewegingen als je de spray rechtstreeks op de huid aanbrengt;
  • Gebruik een föhn om het droogproces te versnellen;
  • Geniet tot 5 dagen van je mooie kleur!

2. Bruiningsdruppels: Perle de Soleil

Urenlang bakken in de zon voor het creëren van een mooie bruine huid, hoeft niet meer! Voor een natuurlijk ogende zomerse teint op maat, meng je de bruiningsdruppels met je favoriete dagcrème, bodylotion en zonnebrandcrème. De Perle de Soleil van MARC INBANE blend mooi samen met je natuurlijke huidskleur en geeft geen vlekken. Zoals bij alle MARC INBANE producten is ook hier extra aandacht besteed aan de verpakking. De airless flacon  bevat 210 druppels en zorgt voor een langere huidbaarheid zónder toevoeging van conserveermiddelen.

Gebruik MARC INBANE Perle de Soleil

  • Reinig de huid, bijvoorbeeld met een gezichtsscrub of met de MARC INBANE scrubhandschoen (Exfoliating Mitt);
  • Meng de druppels met de gebruikelijke hoeveelheid crème of lotion in de handpalm en verdeel deze egaal over de huidzone(s);
  • Gebruik 1 à 2 druppels om de gebruinde teint te behouden of 3 á 4 druppels om te teint te versterken;
  • Geniet tot 3 dagen van een gebruinde huid zonder zon dankzij de 4-voudige tanningtechnologie.
miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.