gezichtsmaskers decaar salon miranda spijkenisse

De zomer is nu echt bijna voorbij. Slecht nieuws? Nee, nu kan je huid met vakantie. Een zongebruinde huid ziet er prachtig uit. Vergeet alleen niet dat de zon ook veel schade aanricht zoals huidveroudering! De nazomer is een ideale rust periode voor je huid om te herstellen.

Tips voor een stralende huid na de zomer.

Tip 1: Blijf je huid hydrateren.
Zon en zee hebben je huid uitgedroogd. Je huid verliest veel vocht en het is daarom extra belangrijk om deze weer te hydrateren. Hierdoor komt deze weer op pijl voor de winter die er straks aankomt.
De Oxygen Treatment van Decaar is een geweldige behandeling voor na de zomer. De huid wordt voorzien van modulaire zuurstof in alle lagen en de vochtbalans normaliseert.

Tip 2: Bescherm tegen zonnestralen.
Vaak wordt vergeten om ook na de zomer de huid te beschermen. Elke dag opnieuw worden wij bloot gesteld aan de zon. Vergeet daarom nooit een crème met een SPF. Zo blijft je huid goed beschermt tegen de schadelijke straling en … wist je dat je SPF product het beste anti-aging product is voor je?

Tip 3: Scrub regelmatig.
Om de huid te beschermen tegen de zon wordt de hoornlaag dikker. Het is belangrijk om deze weer te verdunnen hierdoor kan hij beter producten op nemen. Door 1 a 2 keer per week de huid te scrubben verwijder je alle dode huidcellen. Voor de normale tot droge huid is er de oxygen scrub en voor de gecombineerde tot vette huid is er de natural exfoliation scrub. De huid maakt snellen nieuwe huidcellen aan waardoor de structuur verfijnt. Zo voelt je huid weer glad en schoon aan en trekken de verzorgende crèmes beter in.

Tip 4: Masker voor extra intensieve verzorging.
Een masker biedt je extra verzorging tussen je salonbehandelingen in en kost je hooguit 10 minuten. Het heeft niet alleen positieve effecten op je huid, maar ook op je geest. Neem even wat extra tijd voor jezelf zeker nu het ‘gewone’ drukke leventje weer begonnen is.
Voor iedere huid is er een masker.
Het Calming Mask  voor de gevoelige, geïrriteerde en vette huid. Verwijdert dode huidcellen, verrijkt de huid en vult de huideigen reserves aan.
Het Oxygen Mask. Dit masker zorgt voor een gezonde en stralende huid. Fijne lijntjes worden verminderd en de huid verstevigd.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.