try out sets decaar salon miranda spijkenisse
Na de algen peeling heeft de huid intensieve huidverzorging nodig. Vergelijk de algen peeling met een mega boost. De huid vernieuwt zichzelf namelijk binnen tien dagen, daar waar dit normaal gesproken een maand duurt.
Er gebeurt tijdens en na de behandeling veel met jouw huid. Er worden heel veel nieuwe huidcellen aangemaakt, het is belangrijk om deze in de periode na de behandeling te voorzien van de juiste werkstoffen. Dit doe je met de try out sets – zes producten in travel verpakking.

De travel-sizes zijn goed voor een maand lang gebruik en in combinatie met de algen peeling zul je verbluffende resultaten zien! Of je nu pigmentvlekken wilt verminderen, acne wilt behandelen, je doffe huid nieuw leven in wilt blazen of wilt werken aan huidveroudering, de algen peeling is de oplossing.

Boek nu je afspraak voor een algen peeling kuur in maart, april of mei en ontvang de exclusieve try out set ter waarde van €150,00 !!!
Bij een losse algen peeling kan je de try out set aanschaffen voor € 75,00. Maar wacht niet te lang, want deze aanbieding geldt zolang de voorraad strekt!
 
algen peeling resultaat decaar salon miranda spijkenisse              Resultaat Algen Peeling tegen pigment
miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.