blog salon miranda spijkenisse september

Je bent toch met vakantie Miranda, werd er vandaag gevraagd. Klopt, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan alleen dat dit tot half 2 ’s nachts moet kruipen is wel wat overdreven. Wat ben je dan aan het doen vragen jullie je af….
Nou we gaan starten met een nieuw kassasysteem en dit moet ingevuld worden, klanten en producten overzetten, medewerksters toevoegen, kortom heel veel, maar ook zo ontzettend leuk om te doen dat je gewoon de tijd een beetje vergeet.

Jullie kunnen d.m.v. systeem ook wel eens een afspraakbevestiging dubbel krijgen omdat het oude systeem nog wel als back-up draait, maar ik hoop eigenlijk dat dit niet gebeurd. Met het nieuwe systeem is het ook makkelijker om online een afspraak te maken en natuurlijk blijft de 10% korting nog gelden als je dit doet. Voor nu nog even verder werken en zoals je ziet wordt ik in de gaten gehouden dat ik het niet te laat maak.

Liefs Miranda (en Noekie).

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.