renaissance-treatment decaar salon miranda spijkenisse

Zoals jullie gelezen hebben is er een nieuwe behandeling van Decaar, de Renaissance Treatment of wel, de wedergeboorte. Zo nieuwsgierig als ik ben en ik deze zelf ook wil/moet voelen mocht ik vandaag onder de deskundige handen van Romy deze behandeling ondergaan. Natuurlijk niet dat ik een wedergeboorte nodig heb, whahahahaha maar alles voor het goede doel gericht op de toekomst.

Wat is de Renaissance Treatement?
Nu de de Renaissance Treatment is de ideale behandeling voor het tegengaan van huidverouderingskenmerken. Geschikt vanaf ongeveer 30 jaar en zowel voor mannen als vrouwen.

Wat is er zo bijzonder aan deze behandeling?
Wel hij wordt afgestemd op jouw huid d.m.v. onder andere peptiden toe te voegen aan de twee maskers. Wat zeg je nu? Twee maskers? Ja een masker wat heerlijk warm wordt (daarom is het een top behandeling nu het buiten weer kouder wordt) en een gewoon masker. Wat er ook bijzonder aan is dat er aan het begin van de behandeling een fruitzuur peeling wordt gedaan. Hierdoor krijg je huid een enorme boost, de doorbloeding wordt geactiveerd. Dit merk je ook doordat je hele huid warm wordt en gaat gloeien. Hier was ik zelf een beetje angstig voor, want in het verleden hebben wij een fruitzuur behandeling gehad en daarvan had je het idee dat je in de fik stond, maar nu totaal niet.  Niet vervelend, maar je merkt gewoon dat het iets doet en dat is belangrijk en fijn. Natuurlijk is er ook tijd voor ontspanning met een heerlijke gezicht decollete/borst massage en dat is zooooooo heerlijk even wegdromen en alles over je heen laten komen. Het vreemde aan deze behandeling is dat de maskers er niet vanaf worden gehaald, ze blijven dus zitten en het voordeel hiervan is dat de peptiden hun werk voort zetten. Het advies is ook om 24H na de behandeling je gezicht niet in aanraking te laten komen met water of te sporten. Dat is niet tegen dovenmansoren gezegd want sporten is niet mijn ding behalve dat ik vanavond heerlijk zen ga naar de yin yoga (toch een beetje sporten).

Ben jij nu ook nieuwsgierig naar deze behandeling? Maak dan gerust een afspraak en je zult verstelt staan van het gevoel en de werking ervan.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie