Hoi mijn naam is Annika en ik ben 39 jaar en moeder van 1 dochter.
Als jong meisje droomde ik er al van om later mensen te kunnen masseren. Regelmatig werd mij gevraagd even een massage te geven waar ik zelf ook serieus en enthousiast op in ging.
Jaren later heb ik toch besloten mij er wat meer in te verdiepen en heb zo een opleiding voor Haptische massages gevolgd wat een wereld voor mij opende!

Een Haptische massage is een massage welke zacht, vriendelijk en puur op gevoel gegeven wordt. Deze massages zijn gericht op zachte aanrakingen met masserende bewegingen. Iedere aanraking wordt met gevoel uitgevoerd waar ik mijn handen laat sturen en zo bepaalde punten extra aandacht kan bieden.
Graag nodig ik je uit om aandachtig je gevoel in je lichaam te volgen en toe te geven aan een moment van pure ontspanning om even weg te kunnen dromen van een druk dagelijks leven om weer uitgerust de salon te kunnen verlaten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *