Romy van dongen salon miranda spijkenisse (8) - kopie

Ik ben Romy en ik werk nu al  bijna 9 jaar met veel plezier & passie bij Salon Miranda. Ik ben hier begonnen als stagiaire en nu werk ik al een paar jaartjes een aantal dagen in de week vast in de salon. Omdat ik als stagiaire hier ben begonnen heb ik alle kneepjes van het vak goed kunnen leren en vind ik het super leuk om deze bij onze klanten uit te voeren. Ik geef gezichtsbehandelingen, maar ook pedicure behandelingen. Zelf vind ik het erg leuk dat ik veel variatie in behandelingen heb zodat geen dag hetzelfde is. Als ik zou moeten kiezen wat ik nou echt het leukste vind, zou ik dat erg lastig vinden. Massages uitvoeren springt er wel uit, omdat ik er erg van kan genieten als mensen totaal kunnen ontspannen en dat je eventjes alle stress bij de mensen weg kan halen. Maar ook mensen verlossen met pijnlijke klachten zoals ingroeiende teennagels of likdoorns. Kortom alles is een uitdaging en zijn we nog lang niet uitgeleerd. Ik hoop jullie snel een keertje bij mij in de behandelstoel te zien!

Heel veel liefs 💕

Romy

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *