Sharon Spieringhs salon miranda spijkenisse (4)

Hoi!
Ik ben Sharon en woon samen met mijn lieve vriend en twee katten. 

Ik wist pas in mijn laatste jaar van de middelbare school dat ik schoonheidsspecialist wilde worden. Waarom precies kan ik tot de dag van vandaag niet goed uitleggen. Iets klikte waardoor ik dacht “ja, dat ga ik doen!”.
Vrijwel meteen kwam er uit mijn schoolomgeving “verzet” tegen dit idee. Van zowel klasgenoten als leraren. Opmerkingen zoals “het is beneden je niveau”, en “je kan veel beter iets doen wat meer geld verdient met je Havodiploma”.
Maar ik wilde niet werken om geld te verdienen. Ik wilde plezier hebben in mijn werk. Ik wilde iets doen waarbij ik niet mijzelf iedere dag met tegenzin uit mijn bed naar werk toe moest slepen.
Gelukkig heb ik een hele lieve moeder en vrienden die mij steunden in mijn keuze en mij motiveerden om er gewoon voor te gaan. Maar ja, zo’n opleiding kost nogal wat. Dus dan eerst maar werken om het nodige geld bij elkaar te verdienen. En dan raak je weer gewend aan het fulltime werken, je werk en collega’s toch ook wel leuk vinden, en voor je het weet ben je 3 jaar verder voordat je dan toch eindelijk de sprong waagt om aan de opleiding te gaan beginnen.
In 2014 ben ik dan eindelijk begonnen aan de opleiding Allround Schoonheidsspecialist. Nu 7 jaar verder ben ik niet alleen gediplomeerd schoonheidsspecialist, ook ben ik pedicure/medisch pedicure en ondertussen al ongeveer 9 jaar bij Salon Miranda.
En tot op heden heb ik nog geen dag spijt gehad van mijn keuzes al die jaren geleden.

Groetjes Sharon.