terezia salon miranda spijkenisse (1)

Ik ben Terézia Takács en ik kom uit Hongarije. Een vak kiezen vond ik altijd erg lastig omdat ik van alles wat leuk vond maar niets helemaal. Als 18 jarige net klaar met de havo, had ik mijn eerste baan in een traditionele telefooncentrale. Ik moest handmatige verbindingen maken op een bedieningspaneel. Daarna werkte ik grotendeels in de administratieve sector. Ik vond het altijd een beetje saai maar ik dacht dat het erbij hoort. 

Nu denk ik er heel anders over. Ik houd van mijn werk als medisch pedicure. Ik vind het leuker om met mensen om te gaan dan met cijfers en teksten. Sinds een paar jaar werk ik bij Salon Miranda en ik ben daar heel dankbaar voor. Ik heb veel van deze meiden kunnen leren. Ze zijn een fantastische team samen.

Soms vraagt een klant aan mij: Vind jij het niet vies om aan de voeten te zitten? Maar zo denk ik al lang niet meer over. Ik zie de resultaat en dat is wat mij voldoening geeft. Hoe erger een voet eruit ziet bij binnenkomst hoe groter verschil ik kan maken. Zoals het laatst een klant zei tegen mij: Jij ben net een kunstenaar. Jij maakt er iets moois van. Dit omschrijft misschien de beste hoe ik het zelf zie. Het gevoel dat ik iets beter maak en dat mensen er blij mee zijn. Ik maak de voeten mooi of verlicht ik de pijn waar mensen last van hebben. Hopelijk mag ik u snel ontvangen voor uw voetbehandeling.

Liefs Terezia.