Yeah….de voorraad is weer aangevuld. Nog steeds zijn er producten niet leverbaar helaas omdat ze bij de grens worden tegen gehouden of de fabrieken zijn in het land van herkomst gesloten.
We blijven ons best doen om zo veel mogelijk alles aan te vullen zodat jullie niet zonder je favoriete gezichtsverzorgingsproducten  en voetencrèmes komen te zitten.

Nadat ik de producten bij één van onze leveranciers in Barendrecht had opgehaald ben ik nog even naar de Makro gegaan, natuurlijk allemaal volgens de regels. Afstand houden, winkelwagentje schoon en snel halen waarvoor je komt en dus niet ‘gezellig’ gaan winkelen. De andere bestellingen worden gelukkig thuis bezorgd en zo kon ik dus met de nieuwe voorraad naar de zaak, want er waren weer bestellingen binnen gekomen en die staan nu weer allemaal klaar om bij de klanten thuis te brengen.

Ook mooie ansichtkaarten gekocht voor mijn lieve vrienden en familie om hun te laten weten dat ik aan hun denk. Zoals altijd zoek ik kaarten die bij onze vriendschappen passen en schrijf er een persoonlijke tekst in. Naar mijn moeder toe om daar even het huisje schoon te maken en wat te kletsen. Van de week had ze van een lieve klant van ons zomaar een bosje bloemen gehad en ze was er zo blij mee.

Voor de meiden op de zaak ook leuke kaartjes en een aardigheidje gekocht, want ook voor hun valt het ‘thuis’ zitten niet mee en werken ze op de achtergrond mee. Ze bezorgen de bestellingen, maken filmpjes voor YouTube, de salon schoonmaken en alles op Facebook en Instagram zetten. Met deze pakjes op weg naar Albert Heijn om ze op de post te doen. En wat mij daar overkomt is echt heel beschamend.
Er staat een goede klant achter mij en ze zegt; Miranda je bent uit je broek gescheurd. Ik zeg; Oh dank je wel en loop weg naar mijn auto. Onderweg stopt er een auto en de bestuurster zegt; mevrouw u bent uit uw broek gescheurd. Ja zeg ik dat weet ik dank u wel. Ik ga nu naar huis.
Zal ik u even thuis brengen? vraagt ze. Nee hoor, dank u wel ik ben met de auto.
Thuis aangekomen ging ik kijken en echt ik zal jullie de foto besparen want het was echt heel erg. Werkelijk precies de zit naad helemaal gescheurd. Diegene die het wel hebben gezien hebben in ieder geval wel gelachen en volgens hun heb ik prima billen.

Ik mis jullie… mijn familie, lieve vrienden, collega’s en klanten heel erg, maar ik ben blij dat iedereen die ik spreek in goede gezondheid is en hoop dat jullie ondanks alles soms ook een dag hebben dat je kan lachen om zoiets stoms als ik vandaag.

Stay safe, stay home

Liefs Miranda.

12 Reacties

 1. Ik dacht eerst dat het een 1 aprilgrap was.Miranda lief dat Sharon nog belde.Veel sterkte voor jullie.
  Jan en Marijke.

  Antwoord
  • Hoi Marijke en Jan,

   Nee hoor, want het was geen 1 april, maar het had heel goed een 1 april grap kunnen zijn.
   Liefs Miranda.

 2. Heerlijk ondanks alles blijf je je positiviteit houden, je bent een kanjer!
  Tot gauw💝

  Antwoord
  • Lieve Miranda,

   Dank je wel voor je reactie en ik probeer altijd het glas half vol te hebben in plaats van half leeg.
   Liefs Miranda.

 3. Lieve Miranda en alle andere meiden.

  Wat leuk en menselijk dat je dit deelt met ons .
  Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!
  Het valt niet mee in deze gekke tijd.
  Als werkgever moet je toch maar je kop boven water zien te houden en positief blijven.
  Wij komen zeker weer terug!
  Wij wensen jou en je meiden alle gezondheid toe.

  Tot snel ,groetjes van Ramon en Natasja

  Antwoord
  • Lieve Ramon en Natasja,

   Dank je wel voor jullie lieve woorden, dat doet ons goed.
   Zodra we weer open mogen dan zie we jullie heel graag weer komen.
   Liefs Miranda en de meiden.

 4. Lieve Miranda en de andere meiden,

  Ik vindt het grappig dat je dit verteld over je broek. Ik zelf ben ziek geweest maar nu sinds dinsdag 31 maart weer klachtenvrij gelukkig. Het is geen fijn virus om te hebben en ik ben blij dat ik er zo vanaf ben gekomen. Jullie ondanks de situatie toch een fijn pas weekend allemaal. Dikke kus en hopelijk tot snel.
  Ilona

  Antwoord
  • Hoi Ilona,

   Wat erg om te horen, maar wat ontzettend fijn dat je weer klachtenvrij bent.
   Hopelijk zien wij elkaar weer snel in goede gezondheid.
   Liefs Miranda.

 5. Oh vreselijk als je zoiets overkomt, maar ja je kunt er toch niets meer aan doen.
  Dank je wel voor je lieve kaartje. Zo blij met jou als vriendin.

  Antwoord
  • Ja is niet leuk, maar wel lief dat mensen je er op attenderen. Het kaartje is met liefde gestuurd, want ik ben ook heel blij met jou als vriendin.

 6. heb het gelezen moet zo lachen je zei nog dat is een mooi klus broek dan🤦‍♀️🤣🤣

  ben aan het aftellen die hars pleisters van het kruidvat koop me suf eraan en pluk me rot hoop dat jullie snel weer open mogen🎉😘

  Antwoord
  • Ik zei toch dat je zou lachen….en een klusbroek is het niet meer geworden.
   Ook wij kunnen niet wachten dat we weer open mogen en jullie weer kunnen behandelen.

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie