zomervoeten salon miranda spijkenisse

Nu de zomer zo goed is begonnen en onze huid de eerste zomerse kleuren laat zien, kunnen we onze mooie voeten tonen, zomervoeten noemen we dat. Met je open schoenen of sandaaltjes wil je dat je voeten er optimaal uitzien. Maar hoe kun je er voor zorgen dat je voeten in de zomer en nog lang daarna mooi blijven? De zon droogt je huid uit en als je zomers weleens op blote voeten loopt, kan er extra eelt ontstaan. Met deze stappen zijn je voeten klaar voor de zomer!

Wat heb ik nodig voor zomervoeten?

Buiten je maandelijkse pedicure kan je met een aantal eenvoudige producten voor thuis je de voeten onderhouden en zomer klaar maken. Een grote handdoek, voetvijl voor de voeten, voetscrubcrème en herstellende voetencrème.

Maak gebruik van een voetvijl

Neem de voetvijl (podorasp) voor de voeten en ga hiermee over de hielen en eeltplekken. Leg een handdoek onder je voeten, zodat het loslatende eelt opgevangen wordt. Je voeten zullen nu weer heerlijk zacht aanvoelen.

Gebruik een voetscrub

Met een voetscrub zorg je ervoor dat de harde huid van de voeten verminderd en dat je een hele zachte huid krijgt. De voetencreme die je hierna gebruikt kan dan ook veel beter intrekken en zijn werk doen in de huidlagen die het nodig hebben. Onze dermatonics sensory foot scrub lime oil & coconut shell is een heerlijke frisse scrub met lime oil en coconut shell. Gebruik deze 1 tot 2 keer per week in de zomermaanden.

Zomervoeten met verzorgende voetencrème

Smeer een herstellende voetencrème over de gehele voet. Vergeet geen plekjes, zoals tussen je tenen. In onze webshop vindt je verschillende voeten crèmes voor verschillende voetsoorten. Laat de crème vervolgens goed intrekken. Het maakt niet uit wanneer je voeten crème gebruikt. Wel altijd nadat je de voetscrub hebt gedaan. Heerlijk voor de warme dagen is de dermatonics fizzy foot foam. Heb je snel last van zweetvoeten of warme voeten in de zomer? Gebruik dan de dermatonics ultra-cool foot gel. 

De finishing touch

Als finishing touch kan er natuurlijk worden gedacht aan een mooie, zomerse lak met daarover een goede topcoat of een gellak die je bij ons kan boeken. Zo zijn de voeten klaar voor een leuk avondje uit!

Fijne zomer!

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.