Van de week kregen wij de vraag hebben jullie ook iets voor zonneallergie, het zit op mijn armen.
Maar wat is zonneallergie eigenlijk en hoe ontstaat het?

Wist je dat zonneallergie zomaar kan ontstaan? Ook als je altijd zorgeloos van de zon hebt kunnen genieten, kun je ineens last krijgen van jeukende huiduitslag na het zonnen.

Zonneallergie zijn rode, jeukende blaasjes, bultjes of vlekjes en zitten alleen op de huid waar zonlicht op gekomen is. De vlekjes gaan vanzelf weg, meestal binnen een paar dagen.
Voor de de jeuk kan je een gel (bv. aloe vera)of crème gebruiken of een allergietablet slikken, maar als je verstandig zont, kan je zonneallergie voorkómen.
Laat je huid aan het zonlicht wennen.
Begin bijvoorbeeld met 20 minuten in de zon en daarna steeds iets langer. En….gebruik ALTIJD zonnebrandcrème met minimaal factor 30.
De actie van de zonnebrandproducten hebben wij doorlaten lopen omdat het prachtig weer wordt en blijft. Dus geen reden meer om NIET te smeren!

Wij hebben aan de vrager geadviseerd de oxygen creme SPF 30 van Decaar we zijn benieuwd of dat het gaat helpen.  

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.