decaar algen peeling salon miranda spijkenisse

Mede dankzij corona is de gezonde-lifestyle-trend een blijvertje. Meer bewegen, gezonder eten en in het verlengde daarvan beter letten op wat je op je huid aanbrengt. Natuurlijke producten passen in die trend, zo merken wij aan de populariteit van de Decaar Algen Peeling. Het grote voordeel van deze behandeling is: dat hij niet huid verdunnend, hij maakt geen trauma en kan het hele jaar worden gebruikt. De Algen Peeling zorgt voor in tien dagen voor een nieuwe, frissen en stralende huid. Zonder downtime. Hij is toepasbaar op alle huidtypes van een eczeem- tot een acnehuid.

Wat zit erin de Decaar Algen Peeling?
De receptuur is het best bewaarde geheim van Cyprus! Maar wat we wel kunnen vertellen is dat hij is opgebouwd uit micro- en macro algen en verschillende kruidenextracten en rijk is aan verschillende vitamines en mineralen. Daarnaast bevat het 3% waterstofperoxide. Waterstofperoxide heeft een desinfecterende eigenschap en het vermogen om de acnebacterie te bestrijden en komt ten goede aan het genezingsproces van de huid. Eén van de belangrijkste bestandsdelen is: perfluorcarbon. Dit ingrediënt heeft het vermogen om zuurstof naar zich toe te trekken, waardoor een huid makkelijker kan genezen.

Hoe werkt de Decaar Algen Peeling?
De algen en kruiden dringen diep in de huid door en stimuleren daar de doorbloeding en productie van nieuwe cellen. De ingrediënten zorgen ervoor de cellen van Langerhans in de maling worden genomen, omdat je ze het idee geeft dat de huid te weinig cellen bevat. Daardoor geven ze een prikkel af waardoor de huid een grote stimulans krijgt voor het ontwikkelen van nieuwe cellen. Normaal heeft een huid een celdeling van 28 tot 30 dagen, maar de algen versnel dit naar 10 dagen.

Voor wie is de Decaar Algen Peeling?
Voor iedereen in principe, mannen en vrouwen. Alle huidcondities die problemen ondervinden, zijn gebaad bij de Algen Peeling en kunnen die ook verdragen. Daarnaast werkt hij ook aan anti-aging en een vroegtijdige veroudering kan voorkomen. Weetje: 5 jaar na de overgang of de menopauze bevat een huid 30% minder collageen, dus de peeling is zeker ook een aanrader voor de rijpere huid.

Decaar Algen Peeling in kuurverband.
Een kuur bestaat uit drie wekelijkse behandelingen. Eén Algen Peeling is tien dagen actief in de huid. Zodra je drie weken elke week één behandeling ondergaat, stapel je werkzame behandelingen op elkaar waardoor je in een korte tijd een snel resultaat kunt behalen.

Wat zijn de resultaten van de Decaar Algen Peeling?
De collageen- en elastineproductie wordt aanzienlijk gestimuleerd, waardoor rimpels en lijnen zichtbaar afnemen. De talgproductie wordt genormaliseerd, waardoor je geen last meer hebt van een vettige glans. Ontstekingen zoals mee-eters en puistjes worden zichtbaar verminderd. De poriën zijn intensief gereinigd, waardoor grove poriën verleden tijd zijn. De peeling heeft ook een normaliserend vermogen op pigment en is dus uitermate geschikt voor huidtypes die last hebben van over pigmentatie. En…de huid voelt nadien heerlijk zacht en fris en horen klanten vaak direct na de behandeling: “Wat zie jij er goed uit!”

Tekst: vakblad Esthé, interview met de hoofdtrainster en productspecialist van Decaar.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.