cupping cellulite massage bellabaci nederland salon miranda spijkenisse

Deze week begonnen met de cellulitemassage. In het verleden heb ik deze wel eens vaker geprobeerd, maar door omstandigheden nooit afgemaakt. Wat is dan nu anders? Op zich niets, alleen dat in de agenda er nu ook tijd voor is en dus lig ik nu iedere week op de behandeltafel.
Gisteren was mijn 1e keer en ik had mij voorbereid dat het behoorlijk ‘pijn’ zou gaan doen (dat was vorige keer namelijk), maar omdat ze nu met o.a. de super bodycup werken viel dat erg mee, het was zelfs op sommige momenten best wel prettig. Vandaag heb ik wel steeds hele warme benen en de zijkanten voelen behoorlijk beurs aan, maar je ziet er niets van.
Morgen ga ik thuis met de kleine bodycups verder (daar was ik al twee weken mee bezig)en de speciale cellulite be gone olie, want zoals de meiden het zeggen, alleen door samenwerking krijg je het beste resultaat.
De behandeling is gedeeltelijk gefilmd, maar deze was nu niet echt geschikt/charmant om te delen, hahahaha. Volgende week worden er nieuwe foto’s en filmpjes gemaakt en dan ga ik die zeker delen met jullie. Natuurlijk hou ik jullie op de hoogte van het resultaat.

Wil jij nu ook van je cellulite af? Maak dan een afspraak en als je ons programma volgt dan ben jij van de zomer af van die sinaasappelhuid.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.