co2 decaar salon miranda spijkenisse

Bubbels voor de huid.

CO2 of wel kooldioxide is een gas dat een grote rol speelt in de zuurstoftoevoer naar de huid. De nieuwste behandeling van Decaar is gebaseerd op de werking van kooldioxide, het gas dat ook champagnebubbels geeft. De bubbels die de Decaar CO2 treatment genereert, zorgen ervoor dat de huid zuurstof aantrekt vanuit diepere lagen, waardoor de cellen beter gaan functioneren. Het resultaat? De behandeling werkt zuiverend en herstellend en de vermoeide huid krijgt weer een frisse uitstraling.

Uiteraard moest ook ik deze behandeling ondergaan en ik moet eerlijk zeggen, het was heerlijk!!!
Na een intensieve reiniging werd er een gel met kooldioxide aangebracht over mijn decolleté en gezicht. Doordat het gas van nature al aanwezig is in het lichaam accepteert de huid het direct, hierdoor is de opname optimaal. Toen kreeg ik een vliesmasker hierover heen. Dit masker sluit je huid af, waardoor de kooldioxide geactiveerd wordt en ontstaan er bubbels. Deze bubbels zorgen ervoor dat de huid verder wordt afgesloten en dat de huid zich genoodzaakt voelt om zuurstof aan te trekken vanuit de diepere lagen. De bubbels zijn heel apart om te voelen en om de horen en heerlijk om te ondergaan. Nadat de bubbels uit gebubbeld waren ging Sharon nog met een speciaal apparaat, de skinblade over het masker heen wat ervoor zorgde dat de gel nog dieper in de huid werd gebracht. Het apparaat werd nogmaals gebruikt met het ‘gewone’ masker alleen dan de liftende stand.

Al met al het was een heerlijke ervaring en zag mijn huid er fris en jeugdig uit, maar het resultaat zal nog beter worden in kuurverband. Het is afhankelijk van de leeftijd en de energieachterstand van de huid hoeveel CO2 behandelingen je nodig hebt. Voor een optimaal resultaat is het advies een kuur van vijf behandelingen, 1 behandeling per week, maar iedere zes weken is natuurlijk ook een goed idee!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.