CO2 treatment decaar salon miranda spijkenisse

Deze treatment is de oplossing voor een stralende, egale en mooie huid. Het doel is de huid voorzien van nog meer zuurstof. Zuurstof is heel erg belangrijk bij het verkrijgen en behouden van een mooie huid. Als de huid niet voldoende zuurstof heeft, kan deze ook minder goed genezen van bijvoorbeeld ontstekingen zoals puistjes. Daarnaast zal minder zuurstof ook zorgen voor vroegtijdige huidveroudering.

Werking C02 Treatment

Op het moment dat er schade is aangericht aan de huid, is er een grotere behoefte aan energie om de cellen hun herstelwerkzaamheden uit te kunnen laten voeren. Hiervoor is zuurstof nodig. Geen zuurstof betekent geen leven, maar dit betekent ook dat er geen verbranding in de cel plaatsvindt waardoor er geen energie geleverd kan worden aan de huid. Met C02 Treatment wordt de zuurstofproductie door middel van CO2 juist gestimuleerd. Hierdoor stijgt het energieniveau van de cellen waardoor deze weer naar behoren zullen gaan functioneren. Tevens verbetert het de doorbloeding en de opbouw van het collageen neemt toe.

Wat kun je van de behandeling verwachten?

Tijdens deze behandeling wordt er een gel met kooldioxide op de huid aangebracht. Deze stof is van nature al aanwezig in het lichaam wat ervoor zorgt dat dit direct wordt geaccepteerd door de huid en optimaal kan worden opgenomen. Vervolgens wordt er een vliesmasker aangebracht. Door het afsluitende effect van het vliesmasker wordt de kooldioxide geactiveerd en ontstaan er bubbels. Deze bubbels zorgen ervoor dat de huid wordt afgesloten en wordt genoodzaakt om zuurstof aan te trekken vanuit diepere lagen. De cellen zullen hierdoor beter gaan functioneren.

Je huid zichtbaar verbeteren? Kies voor de CO2 Treatment.

boost my skin treatment salon miranda spijkenisse

Het is vooral geschikt wanneer je last hebt van de volgende huidproblemen:

  •  Fijne lijntjes en rimpels
  • Vochtarme huid
  • Doffe, vale huidskleur
  • Acne en onzuivere huid
  • Huidveroudering

Zelfs voor de meest gevoelige huid kan deze behandeling en biedt een volledig natuurlijk behandelproces, waardoor allergieën en/of irritaties tijdens of na de behandeling zijn uitgesloten.