CO2 treatment decaar salon miranda spijkenisse (2)

Je huid zichtbaar verbeteren, kan dit? Jazeker d.m.v. een kuur met de CO2 treatment.

Waarom een CO2 kuur en niet alleen maar een losse behandeling?
De CO2 treatment is de perfecte behandeling om de huid goed te verzorgen en de voeding te geven die zij verdient. Door middel van het koolzuurgas krijgt de huid meer zuurstof, wat tot gevolg heeft dat fijne lijntjes minder worden, de huid word gehydrateerd, de elasticiteit word verbeterd en de huidtint word egaler.
Met een kuur worden deze positieve effecten van de behandeling versterkt door het kort op elkaar volgen van de behandelingen.
Hoe meer zuurstof in de huid, hoe beter de werking van de cellen in de huid, hoe beter het herstellend vermogen van de huid in geval van bijvoorbeeld huidveroudering en een onzuivere huid.

Een kuur bestaat uit 3 behandelingen, 1 behandeling per week. Wij raden aan de producten van de Decaar Oxygen Lijn thuis te gebruiken in combinatie met de CO2 behandelingen voor het beste resultaat. Door het perfluorcarbon in deze producten (wat ook zuurstof in de huid trekt), word het beste resultaat bereikt. Bij het afnemen van de kuur krijgt u om deze reden dan ook een Oxygen Gel van 50ml t.w.v. € 56,20 gratis!

Groetjes Sharon.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.