Wat heb ik toch een mooi beroep. Ik ontmoet allerlei verschillende mensen, stuk voor stuk met hun eigen verhalen en levens.
Zo heb ik van de week kennis gemaakt met een mooi mens waarvoor ik een nagelreparatie mocht doen. Haar grote teen nagel was afgebroken en zij wilde deze graag gerepareerd hebben, want zo vertelde zij mij voor haar beroep heeft zij mooie nagels en voeten nodig. Dat maakte mij natuurlijk nieuwsgierig wat ze dan voor beroep heeft, want ik kon mij daar geen voorstelling van maken. Nu, haar klanten zijn mannen met een footfetish. Zij worden dus opgewonden van mooie voeten. De mannen mogen allerlei dingen doen met haar voeten, masseren, likken, kussen maar niet verder dan haar knieën.

In mijn 34 jaar als pedicure heb ik zo iemand nog nooit ontmoet en vond het dan ook heel bijzonder en fijn dat ze zo open was over haar beroep en ben blij dat ik haar voeten en nagels voortaan mag behandelen en mooi mag maken.
Heb jij nu ook lelijke of beschadigde teennagels? Laat ze dan door ons repareren of met gellak mooi maken. Je voeten zullen je dankbaar zijn en wie weet wie nog meer……

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.