SPF cream decaar salon miranda spijkenisse

Genieten jullie ook zo van het mooie weer en de eerste echte lentezonnestralen? Ik in ieder geval wel en helemaal omdat ik ook nog eens een weekje vrij bent en heerlijk geniet van de zon in mijn tuin. De zonnestralen zijn dan wel heerlijk maar zorgen ook voor schade aan de huid en vroegtijdige huidveroudering. Daarom is het van groot belang dat je je huid altijd beschermt met een SPF, ook als de zon niet schijnt dus 365 dagen per jaar.

Meestal denken we alleen met het mooie weer, vakanties of strand aan een SPF crème (zonnebrand), maar iedere dag schijnt de zon anders zou het donker zijn in de wereld en zonnestralen (UVA stralen) komen zowel door glas als wolken heen. Dus ook als je vaak in de auto zit, bescherm je huid goed! Dit geld niet alleen voor de vrouwen, maar zeker ook voor de mannen.

Je gebruikt een SPF crème over de 24H crème met hieronder de oxygen gel, maar vindt je dit te veel dan gebruik je de SPF crème alleen met hieronder wel de oxygen gel.

Er zijn verschillende SPF crèmes in ons assortiment:

Decaar oxygen cream SPF 30  is een zeer beschermend crème met UV filters die de huid hydrateert en energie geeft. De werkzame stof in deze crème, naar de SPF, is perfluorcarbon. Dit wonderstofje zorgt voor meer zuurstof in de huid, waardoor de huidfuncties verbeteren, de huid beter beschermd en er gezonder en stralender uitziet.

Decaar BB oxygen cream SPF 50 is een getinte SPF creme die snel wordt geabsorbeerd, zonder enige vettigheid achter te laten. Er ontstaat een frisse, gladde en egale huid zonder onzuiverheden. De teint verandert en kleurt met de natuurlijke huidskleur mee. Sproeten, onzuiverheden en pigmentvlekken zijn minder zichtbaar.

Advanced Luminous SPF50 is een lichtgewicht crème die de huid beschermt tegen beschadiging door de zon. Het hydrateert, verheldert en geeft een gelifte, goed uitgeruste en natuurlijk stralende look, die erg efficiënt is in het voorkomen van veroudering van de huid.

Geniet van de heerlijke zonnestralen en hopelijk krijgen we nog veel meer mooie dagen met zon.

 

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.