lente 2021 salon miranda spijkenisse

Het is weer een tijdje geleden dat ik een stukje heb geschreven, maar met het begin van de lente is het juiste moment om dit te doen. Waarom? Omdat de lente een nieuwe begin is doordat alles ontwaakt, de natuur de mensen en de dieren. De lammetjes die geboren worden, de dieren die uit hun winterslaap komen, de bloesems en blaadjes aan de bomen en de mensen die weer uit hun huizen komen. Ook voor de salon is het een nieuw begin. Na de twee lockdowns zien wij dit echt zo.

Met frisse moed en enthousiasme zijn we weer aan het werk. We hebben de behandelingen en producten onder de loep genomen en gekeken welke uit het assortiment konden zodat de keuze minder groot zou zijn waardoor wij jullie nog beter kunnen adviseren. Zo is de microdermabrasie behandeling er niet meer, hij stond meer stil dan dat deze gedaan werd en dat vonden we zonde. Welke behandeling hiervoor wij adviseren is de Decaar algen peeling en als deel micro de Decaar fruitzuur. De strippenkaart voor de normale pedicure is er ook niet meer, maar wat er wel weer is, is de grote diabetes voetencrème.

Nieuwe ideeën zijn ontstaan. Zo is er onze ‘Stel je eigen cadeau samen’ hoek. Een soort buffet waar je je eigen cadeaubox kan samenstellen. Leuk om te geven en te ontvangen.

Vorig jaar hebben we de tea tree olie gelanceerd, wat een gigantisch succes is. Hierop volgend hebben we nu de massageoliën voor thuis. We zijn begonnen met drie basis oliën t.w. lavendel, cederwood en sinaasappel in 50 ml, maar door de vele vraag hebben we deze nu ook in 100 ml en……er volgen nog meer geuren. Natuurlijk kan je ook aangeven welke geur jij zou willen en dan maken wij die. Dus, vertel ons maar welke geur je graag zou willen?

Wat we ook niet hadden zijn proefjes van de reinigingsproducten. Dit was soms wel een probleem, want je wilt als klant het soms eerst uitproberen. Daarom is het nu ook mogelijk om van de meeste reinigingsproducten 50 ml of 100 ml te kopen.

Kortom, welkom Lente met al je moois!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.