Resultaat na algenpeeling kuur salon miranda spijkenisse

Zoals jullie al in mijn vorige blog hebben kunnen lezen ben ik gestart met een kuur algenpeeling van Decaar i.c.m. de deep phyto peel. Na drie behandelingen met tussenpozen van 1 week ben ik heel tevreden over het resultaat na algenpeeling kuur. Ik had namelijk een vrij grote pigmentvlek aan mijn rechterkant van mijn gezicht en deze is een heel stuk minder.
Thuis doe ik hetzelfde als dat wij jullie adviseren alleen ben ik extra de Lumi CC booster van Decaar gaan gebruiken twee keer per dag. Deze multifunctionele en hydraterende booster met niacinamide en hyaluronzuur is speciaal ontworpen voor het verkrijgen van een egale teint en reduceert dus ook de pigmentvlekken. Daarnaast beschikt het over indrukwekkende huid verjongende eigenschappen, nou dat is dan weer mooi meegenomen, want mooi oud worden is toch wel mijn doel, hahahaha.

Ik ben benieuwd wat jullie van het resultaat na algenpeeling kuur vinden …

Wil jij nu ook jouw huid een echte boost geven of heb je last van onzuiverheden, pigmentvlekken, een oneffen doffe huid? Boek dan eens een algenpeeling kuur.
De maand januari krijg je 50% korting op de derde behandeling van een kuur, maar maak je in december de afspraken voor januari dan krijg je de kuur ook nog eens voor de oude prijs.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.