kuur behandeling algen peeling + deep phyto peel decaar salon miranda spijkenisse

Vandaag begonnen met een kuur van Decaar algenpeeling, niet dat ik zo’n slechte huid heb maar met de jaren gaat toch de glow er een beetje af. Hij wordt wat doffer en hier en daar zijn ook wat pigmentverkleuringen ontstaan. Dus tijd voor het grote werk, een kuur algenpeeling i.c.m. de deep phyto peel. Een kuur houdt in dat je iedere week komt voor de behandeling. Wist je dat de algenpeeling het best bewaarde geheim van Cyprus is? 
Waarom?
Omdat je met de algenpeeling  een ‘nieuwe’ huid binnen tien dagen krijgt en als je nu voor die tien dagen opnieuw een algenpeeling doet dat stapel je de werking op omdat de 1e behandeling nog niet uitgewerkt is. Hierdoor krijg je nog beter en sneller resultaat.

De algenpeeling is wat ik regelmatig doe, maar een deep phyto peel heb ik nog nooit gedaan.
Wat is dit dan zullen jullie je afvragen?
Nu dit een fruitzuur behandeling. Het is best wel een beetje ‘enge’ behandeling, want het lijkt net of je gezicht in de fik staat en het jeukt heel erg. Het liefst wil je dan ook over je gezicht heen wrijven wat natuurlijk absoluut niet mag. Wel krijg je een waaier als het echt te heet wordt. Gelukkig wordt het na verloop van tijd er van af gehaald met heerlijk koud water en door het water stopt de werking dan ook onmiddellijk.

Na de fruitzuurpeeling werd de algenpeeling aangebracht, maar niet in gemasseerd, wat normaal wel gebeurd. Dit zou to much zijn voor de huid. Heerlijk gekalmeerd met het calming masker en een lekker kopje koffie voelde mijn huid (en ik)herboren.

Om het resultaat goed in beeld te brengen heeft Sharon foto’s genomen van mijn huid. En nu ik deze blog schrijf thuis op de bank heb ik het gevoel of mijn gezicht binnen heel warm is maar zo ziet hij er niet uit. A.s. zaterdag doen we de 2e behandeling maar dan alleen de algen peeling.
Oh ja en ik heb een nieuw product aan mijn thuisverzorging toegevoegd; de Lumi CC booster van Decaar.  Deze heeft een snelwerkende formule die de celvernieuwing ondersteunt en de doffe huid zichtbaar verheldert.

Ik ben benieuwd naar het eind resultaat en hou jullie op de hoogte.
Liefs Miranda.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.