oogverzorging salon miranda spijkenisse
Ken je dat dat je ’s morgens opstaat en je kijkt in de spiegel en het lijkt wel of je ogen helemaal dicht zitten? Slecht geslapen, onrustig geslapen of te laat naar bed, het kan allemaal een oorzaak zijn althans bij mij wel. Weer eens tijd om vaker mijn ogen extra aandacht te geven qua verzorging.

Hoe doe ik dit?

Iedere dag ’s morgens en ’s avonds gebruik ik de Instant Lift eye cream. Deze klop ik zachtjes in op de harde rand rondom de ogen met extra aandacht voor de kraaienpootjes.

Als extra verzorging gebruik ik de face massager van Decaar of de Jade face roller 1 keer in de week. Dit is als het ware een massage voor de tere huid rondom de ogen, wat weer heel belangrijk is voor de versteviging van de huid. 
Wat ik ook altijd laat doen is de bindweefselmassage. De anti-aging behandeling voor iedereen geschikt.
 
Instant Lift eye Cream: een luchtige oogcrème op basis van verschillende antioxidanten, die helpen om de tere huid rond de ogen intens te hydrateren, vocht af te voeren en glad te maken voor een onmiddellijk gelifte, stralende en jeugdige uitstraling!
 Verhoogt de collageensynthese
 Direct liftend effect
 Aanspannend effect
Wil jij zelf de voordelen van deze effectieve oogcrème ervaren? Bestel de Instant Life Eye Cream dan via onze webshop of bij je volgende bezoek aan de salon.
miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.