decaar product training salon miranda spijkenisse

Wij blijven zowel extern als intern ons zelf verbeteren door trainingen te volgen. Zo hebben Sharon en Carmen laatst een externe training van twee dagen gevolgd bij Decaar in Alkmaar. Zij hebben daar alles geleerd over alle producten, de werking hiervan en de belangrijkste ingrediënten. Natuurlijk zijn ook de behandelingen besproken en hebben zij die zelf ondergaan.

Het leuke van externe trainingen is dat je dit dan ook op je collega’s kan overbrengen. Gezellig onder elkaar met natuurlijk iets lekkers erbij van R&P taart en cupcakes hadden de meiden het heel professioneel aangepakt. Met op de televisie sheets over de uitleg van alle producten en hun ingrediënten.  En zo kom je er o.a. achter dat:

  • er in geen enkele 24H creme een SPF zit dus dat het heel belangrijk is om altijd een crème met SPF te gebruiken om je te beschermen tegen zonlicht, 365 dagen.
  • Er maskers zijn die ook te gebruiken zijn als nachtverzorging t.w. het oxygen masker en het brightening masker 
  • Alles over de serums, wanneer en hoe je deze het beste kan gebruiken.

Over een paar weekjes gaan we weer met z’n allen bij elkaar komen en dan bespreken we de verschillende behandelingen van Decaar en ook de twee vernieuwde lijnen, Illuminating (voorheen de brightening) en Age Reverse. Wij hebben er nu al zin in om het jullie allemaal te vertellen en te laten voelen. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.