voeten in de winter salon miranda spijkenisse

Je voeten zijn een belangrijk onderdeel van je lichaam en krijgt het vooral in de koude maanden zwaar te verduren. Ze zitten vaak opgesloten in onze schoenen en sokken. En ’s avonds thuis in de pantoffels. Hierdoor drogen ze erg uit en we vergeten ze (nog)vaker te verzorgen.

Wij krijgen vaak te horen;
– ik vergeet het meestal,
– ik heb er geen tijd voor,
– mijn lakens worden er zo vies van, maar dat is niet zo want de crème is al lang ingetrokken en je zweet ’s nachts ook waar je lakens vies van worden.
Wij kunnen het heel goed begrijpen hoor, maar je tanden poetsen vergeten je toch ook nooit en dat kost meer tijd als onze voeten te verzorgen.

Wat ik zelf altijd doe is; de crème uit de verpakking halen en op mijn nachtkastje zetten zodat ik het zie. Ik neem mij voor om het iedere dag te doen voor het slapen en mocht ik dit vergeten dan zie ik het ’s morgens staan en dan doe ik het.

Mijn favoriet is: Dermatonics once heel balm dé ‘ééns per dag’-behandeling voor ruwe, droge hielen en voeten. Wil je weten waarom dit mijn favoriet is? Lees dan eens het blog: ‘Oh wat gaat hij hard’. 99% van de gebruikers meldt dat alle droge huid is verwijderd na slechts 8 dagen behandeling.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.