voetreflexmassage salon miranda blog spijkenisse

De hele dag sta en loop je op je voeten, ze hebben heel wat te verduren. Rennen, wandelen, slenteren of juist veel zitten. Misschien heb je daadwerkelijk pijn in je voeten of je voelt pijn elders in je lichaam: in je hoofd, rug of buik. Misschien kamp je met allerlei emoties, boosheid, stress, verdriet en angst. Die zetten zich ongemerkt vast in je lichaam. Zo ook bij mij. En dus tijd voor een voetreflexmassage.

Nu moeten jullie weten dat ik eigenlijk niet gauw iemand aan mijn voeten laat zitten, maar voor een heerlijk massage ben ik altijd wel te vinden. Maar wat is nu eigenlijk een voetreflexmassage? Eigenlijk kan je het geen massage noemen althans niet zoals wij dit gewend zijn, maar een drukpuntmassage, waarbij alle organen positief worden beïnvloed. Het doel van deze massage is het lichaam weer in evenwicht te brengen en een totale ontspanning.

Als je de eerste keer komt dan vragen ze even wat medische gegevens om te kijken of dat er geen contra-indicaties zijn. Gelukkig heb ik deze niet dus heerlijk mijn ogen sluiten en alles over mij heen laten komen, even gewoon niets, zalig! De behandeling begint met heerlijke strijkingen over de voeten om zo totaal te ontspannen. Terwijl Monique met mijn ene voet gaat beginnen werd mijn andere voet lekker warm gehouden met een handdoek. Het is een hele aparte gewaarwording doordat het kleine druk grepen zijn, maar absoluut niet vervelend of pijnlijk. Ontspannen dat was ik zeker na deze behandeling, ik bleef gapen of ik al weer in evenwicht ben? Dat denk ik (nog)niet want daar is meer voor nodig dus…volgende week weer.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.