Vrouw Herfst salon miranda spijkenisse

Je gezonde glow wordt dof

Doordat je in de herfst meer binnen bent en de zon minder intens is, verlies je al gauw die gezonde zomerse glow. Het is voor je beauty routine in de herfst dan ook des te belangrijker om aandacht te besteden aan het in balans houden van je huid om een gezonde glans te behouden. Dit is dé tijd van het jaar om een peeling te ondergaan, zoals de Decaar Algen Peeling. Deze behandeling verwijderd opgehoopte dode huidcellen, die een doffe uitstraling geven. Ook de stofwisseling en de bloedcirculatie van de huid krijgen een boost. Verder geeft deze behandeling eveneens goede resultaten bij huidproblemen als acne, littekens en pigmentvlekjes.

Gebruik jij jaarrond dezelfde crème?

Je bent niet de enige! Toch is het beter om de crème die je dagelijks gebruikt af te stemmen op het jaargetijde en aan de specifieke behoeften van je huid in elk seizoen. In de zomer is je huid doorgaans wat dunner en fijner van structuur. Als de herfst aanklopt, heeft je huid een andere beschermlaag nodig. Buiten is het guur met veel regen en wind en binnen is het droog en warm vanwege de verwarming. Schilfers, een trekkerig gevoel, barstjes, roodheid, … Komt je dat bekend voor? Grote kans dat je huidige crème niet meer voldoende is. Je hebt een crème nodig die beter het vocht vasthoudt in de huid en beschermt tegen de invloeden van buitenaf. Oftewel, een crème die iets vetter aanvoelt en met een dikkere textuur. Welke actieve bestanddelen of behandelingen heeft jouw huid nodig? Laat je huid analyseren door ons of doe de huidanalysetest online.

Vergeet de zonbescherming niet!

De zon mag dan minder sterk zijn, maar dat betekent niet dat je de zonnebrandcrème maar moet skippen. Op mooie nazomerse dagen en ook als het bewolkt is, kan de straling van de zon je huid evengoed aantasten. Ben je veel buiten, zorg dan dat je een goede zonbescherming integreert in je beauty routine in de herfst. Denk niet alleen aan je gelaatshuid, maar ook aan je handen. Dit zijn de plekken waar bij het ouder worden als eerste pigmentvlekken (ouderdomsvlekken) ontstaan. Shop online voor jouw zonbeschermingsproducten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.