blog decaar algen peeling salon miranda spijkenisse

Waterstofperoxide, het geheime wapen bij huidverbetering.

Waterstofperoxide in je crème of andere huidverzorgingsproducten klinkt misschien een beetje gek, maar dat is het eigenlijk helemaal niet. Deze werkstof wordt namelijk al jaren gebruikt bij het verminderen van ontstekingen, omdat het een antibacteriële werking heeft. Het is volledig veilig voor de huid en zorgt voor verbluffende verbetering van bijvoorbeeld acne.
Wist je dat waterstofperoxide in onze Decaar algen peeling zit? Daarom is de Decaar algen peeling dé optie voor het zichtbaar verbeteren van jouw huid! 

Waterstofperoxide en acne
Acne beperkt zich helaas niet alleen tot de puberteit. Het kan ook in andere levensfases voorkomen, zoals bij vrouwen tijdens de menstruatie het geval kan zijn, maar ook als je veel stress hebt, bepaalde medicatie gebruikt of een voedingspatroon hebt dat veel vet, suikers of eiwitten bevat. Een ontsteking ontstaat doordat een porie verstopt raakt met bijvoorbeeld talg en dode huidcellen. 

De waterstofperoxide in de Decaar algen peeling werkt op twee manieren tegen acne:

  • Het zorgt ervoor dat de huid open gaat staan, waardoor er zuurstof in de poriën komt. Ontstekingsprocessen worden zo gestopt.
  • De waterstofperoxide doodt de acnebacterie

Door de combinatie van alle verschillende algen, kruidenextracten en de waterstofperoxide, krijgen we acne met zichtbare resultaten weer onder controle. Het resultaat is een stralend mooie en egale huid.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.