blog update corona maatregelen salon miranda spijkenisse

Weet je, ik dacht dat de zondag een rustdag was? Maar de zondag van vandaag niet. Zoals jullie allemaal weten zitten we in een volledige lockdown, dat betekent ook dat de salon dicht is en dat betekent, bellen, mailen, berichten beantwoorden en heel veel appjes sturen en beantwoorden. Hop, naar de zaak, want natuurlijk was ik weer eens de mobiele telefoon vergeten…..blond hè (gisteren nog naar de kapper geweest).
Als je daar toch bent dan ga je daar de klanten berichten alleen de kachel staat niet aan en dat is koud, brrrrrrr. Uiteindelijk naar huis, op de bank, kachel hoog, dekentje om mij heen, een heerlijke wijntje en ja je raad het al opnieuw in de agenda voor de afspraken aan te passen. Dan ben je bijna door de week heen krijg je ineens een spoedmailtje van de brancheorganisatie dat, zorg die valt onder Wkkgz mag ook voor schoonheidsspecialisten doorgaan. Neeeee denk ik dan, ik heb net de agenda een beetje rond en dan hadden sommige klanten wel gewoon kunnen komen. Ergernis alom, maar niet getreurd gewoon die klanten weer berichten dat ze als ze willen alsnog kunnen komen.

Maar wat houd die Wkkgz nu eigenlijk in en wat mogen wij nu wel en niet doen?

Wel heel kort gezegd, als je behandelingen geeft die uitgebreider zijn dan alleen de huid reinigen en (niet permanent)make-up of huidverzorgende crèmes aanbrengen dan val je dus onder de Wkkgz. Dus ‘gewone’ gezichtsbehandelingen mag niet, maar acne en algenpeeling of huidverbeteringsbehandelingen wel.
Snappen jullie het nog? Ik niet meer.

Mochten jullie nu niet zeker weten of dat jouw behandeling wel gedaan mag worden of heb je een andere vraag, neem dan gerust contact met ons op:
info@salonmiranda.nl
0181-627459
0615922604 (WhatsApp)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

miranda van prooijen salon miranda spijkenisse - kopie

Hoi allemaal, welkom!
Op ons blog is regelmatig een nieuw stukje te lezen of filmpje te bekijken over verschillende behandelingen en producten. Ook geef ik jullie graag een kijkje in mijn leven als ondernemer, schoonheidsspecialiste/pedicure en als Miranda. Veel plezier!
Liefs Miranda.