epileren wenkbrauwen salon miranda spijkenisse

Er zijn verschillende behandelingen om je wenkbrauwen in Spijkenisse te laten behandelen bij Salon Miranda. Wenkbrauwen zijn heel bepalend voor uw gezichtsuitdrukking dus laat ze door een specialist behandelen.

Laten epileren of harsen

De juiste vorm van uw wenkbrauwen zorgt voor een open blik en een intense oogopslag. Onze specialistes epileren uw wenkbrauwen met behulp van een pincet en/of wax. De haar wordt uitgetrokken zodat ongewenste haartjes langer wegblijven en niet als een stoppel terugkomen. Geëpileerde wenkbrauwen zorgen voor een verzorgde uitstraling en een vriendelijke blik. Ook kan het lijken alsof uw oogleden iets gelift worden.

De perfecte wenkbrauwvorm

Door het epileren van de wenkbrauwen geniet u ook van een langdurige zachtheid en een gladde huid. Na een aantal weken groeien de haartjes fijner en zachter terug. Wanneer u zelf al regelmatig epileert, zal deze behandeling zo goed als pijnloos zijn.

Wenkbrauwen en wimpers verven

Helaas is niet iedereen gezegend met lange, donkere wimpers die de ogen sprekend en verleidelijk maken. Verven is een goede manier om de aanwezige wimper haren van het allereerste begin bij de huid tot en met het uiterste puntje van een kleurtje te voorzien. Meestal wordt gekozen voor zwart maar ook bruin of blauw is mogelijk. Het grote voordeel van verven is dat de aanwezige haren veel zichtbaarder zijn waardoor de wimpers er voller en de ogen er, ook zonder verdere make-up,  veel sprekender uitzien. Bovendien hoeft men met geverfde wimpers niet bang te zijn voor uitlopen en is verven ook dé oplossing voor mensen met gevoelige ogen.

Henna brow treatment

Door henna lijken de wenkbrauwen voller en hoeft u niet na één week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag.
De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen.

henna brows en wimperlifting salon miranda spijkenisse