Huidverzorging voor de man

huidverzorging voor mannen salon miranda spijkenisse

Waarom is huidverzorging voor de man belangrijk?

Huidverzorging voor de man is ook heel belangrijk, een huid is een huid en deze heeft goede verzorging nodig. De behoefte is vaak alleen anders voor de man. Het verzorgen van uw huid is heel belangrijk. Hieraan kunnen we onze leeftijd en welzijn aflezen. Het is belangrijk om uw huid dagelijks goed te verzorgen.

De weg naar de schoonheidssalon is een stap in de goede richting. Huidverzorging voor de man verschilt met die van een vrouw.

Een mannenhuid is vochtarm, gevoelig en heeft een sterk absorptievermogen, hij is bijna een derde dikker, steviger en vetter. Daardoor blijft een mannenhuid er langer jong uitzien. Z’n huid met grote talgproductie glimt echter snel en vertoont vaak grove verstopte poriën. Acne komt daardoor ook meer voor bij mannen dan bij vrouwen.

Een gezichtsbehandeling gaat niet zoals bij de vrouwen. Zo krijgt u bijvoorbeeld geen haarnetje om of wordt u toegedekt met een deken, de wenkbrauwen worden niet in model geepileert, maar alleen de ‘wilde’ haren, kortom een behandeling waar verzorging voorop staat en u ook kunt ontspannen. Lees onze blog over de training behandeling van de man.

reiniging decaar salon miranda spijkenisse

Ons advies voor huidverzorging

Wij zijn ons ervan bewust dat mannen nooit zin zullen hebben om even veel tijd in de verzorging van hun huid te steken als vrouwen. Noch om dagelijks zes verschillende producten te gebruiken. Daarom is het extra belangrijk om te kiezen voor de juiste en die dan ook dagelijks consequent te gebruiken. Salon Miranda kan u hier in adviseren.

Buiten de gezichtsbehandeling voor de man kunt u ook voor een andere behandeling kiezen:

Bij ons zult u merken dat huidverzorging niet alleen voor vrouwen is bestemd.